Ingredience:

  • 180 g kuřecího masa nakrájeného na kostičky
  • 1 lžíce oleje na smažení
  • 1/2 hrnku na nudličky nakrájených sladkých červených paprik
  • 1/2 hrnku na jemno nakrájené cibule
  • 1/2 hrnku nakrájených hub
  • 4 litrový hrnec čerstvých špenátových listů
  • 1/4 hrnku nakrájených ředkviček

dresink:

  • 1/3 hrnku vinného octa
  • 1/3 hrnku medu
  • 1 lžička dobromysle
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 1/8 lžičky cayennského pepře

Postup přípravy:

Kuřecí maso marinujeme v 1/4 hrnku dresinku přes noc. Marinádu scedíme a uschováme. Maso osmažíme zprudka na pánvi. Přidáme papriku, cibuli, houby, uschovanou marinádu a smažíme další minutu. Přidáme špenát a smažíme jen dokud mírně nezvadne. Přidáme ředkvičky. Podáváme se zbylým dresinkem.

You have no rights to post comments